Forum Paylaşım®
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Türk rock grubu Çilekeş`in son çıkan Katil Dans adlı albümünü dinleyip beğendiniz mi?

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek

Türk rock grubu Çilekeş`in son çıkan Katil Dans adlı albümünü dinleyip beğendiniz mi?
Hayır dinlemedim, dinlemeyi de düşünmüyorum
Türk rock grubu Çilekeş`in son çıkan Katil Dans adlı albümünü dinleyip beğendiniz mi? I_vote_lcap0%Türk rock grubu Çilekeş`in son çıkan Katil Dans adlı albümünü dinleyip beğendiniz mi? I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Hayır dinlemedim. ama dinleyeceğim
Türk rock grubu Çilekeş`in son çıkan Katil Dans adlı albümünü dinleyip beğendiniz mi? I_vote_lcap0%Türk rock grubu Çilekeş`in son çıkan Katil Dans adlı albümünü dinleyip beğendiniz mi? I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
İlgilenmiyorum/fikrim yok
Türk rock grubu Çilekeş`in son çıkan Katil Dans adlı albümünü dinleyip beğendiniz mi? I_vote_lcap67%Türk rock grubu Çilekeş`in son çıkan Katil Dans adlı albümünü dinleyip beğendiniz mi? I_vote_rcap
 67% [ 2 ]
Evet dinledim, süper albüm olmuş
 0% [ 0 ]
Evet dinledim, kötü albüm olmuş
Türk rock grubu Çilekeş`in son çıkan Katil Dans adlı albümünü dinleyip beğendiniz mi? I_vote_lcap33%Türk rock grubu Çilekeş`in son çıkan Katil Dans adlı albümünü dinleyip beğendiniz mi? I_vote_rcap
 33% [ 1 ]
Evet dinledim, vasat albüm olmuş
 0% [ 0 ]
Toplam Oylar : 3

Yazar Mesaj
*
Evin_DéLisi
Co-Admin
Co-Admin

Evin_DéLisi

*

*

Türk rock grubu Çilekeş`in son çıkan Katil Dans adlı albümünü dinleyip beğendiniz mi? Vide
MesajKonu: Türk rock grubu Çilekeş`in son çıkan Katil Dans adlı albümünü dinleyip beğendiniz mi? Türk rock grubu Çilekeş`in son çıkan Katil Dans adlı albümünü dinleyip beğendiniz mi? I_icon_minitimeCuma Mayıs 09, 2008 3:08 pm

* *
* *

https://frmpaylasim.catsboard.com
*
Evin_DéLisi
Co-Admin
Co-Admin

Evin_DéLisi

*

*

Türk rock grubu Çilekeş`in son çıkan Katil Dans adlı albümünü dinleyip beğendiniz mi? Vide
MesajKonu: Geri: Türk rock grubu Çilekeş`in son çıkan Katil Dans adlı albümünü dinleyip beğendiniz mi? Türk rock grubu Çilekeş`in son çıkan Katil Dans adlı albümünü dinleyip beğendiniz mi? I_icon_minitimePaz Tem. 20, 2008 2:27 am

* *
ben ilgilenmiyorum fikrim yok . anlaşılan fazla kimse ilgilenmiyor
* *

*
RocKWariuS
S-Admin
S-Admin

RocKWariuS

*
*

MesajKonu: Geri: Türk rock grubu Çilekeş`in son çıkan Katil Dans adlı albümünü dinleyip beğendiniz mi? Türk rock grubu Çilekeş`in son çıkan Katil Dans adlı albümünü dinleyip beğendiniz mi? I_icon_minitimePtsi Tem. 21, 2008 2:45 pm

* *
Dinledim ama açıkçası benim beklediğim bi çilekeş yoktu ortada. Son zamanlarda benimde çok büyük haz duyarak dinlediğim HAYKO CEPKİN tarzı müzikler yayılmaya başladı. Yani gruplar kendi tarzlarının dışına çıkarak daha sert müzik yapmaya başladı. Bunu HAYKO yapınca oldu, hemde çok güzel oldu ama diğerleri yapınca ı ıhh becerememişler bence.
* *

*
Evin_DéLisi
Co-Admin
Co-Admin

Evin_DéLisi

*

*

MesajKonu: Geri: Türk rock grubu Çilekeş`in son çıkan Katil Dans adlı albümünü dinleyip beğendiniz mi? Türk rock grubu Çilekeş`in son çıkan Katil Dans adlı albümünü dinleyip beğendiniz mi? I_icon_minitimePtsi Tem. 21, 2008 5:28 pm

* *
taklitler zaten beceremezler.. hatta taklitler gerçeklerini yüceltirler hayko için iyi oluyor Very Happy
* *

*
TheJackal
!! BüYüK-PatRon !!
!! BüYüK-PatRon !!

TheJackal

*

*

MesajKonu: Geri: Türk rock grubu Çilekeş`in son çıkan Katil Dans adlı albümünü dinleyip beğendiniz mi? Türk rock grubu Çilekeş`in son çıkan Katil Dans adlı albümünü dinleyip beğendiniz mi? I_icon_minitimePtsi Tem. 21, 2008 9:38 pm

* *
İlgilenmiyorum Fikrim de Yok
* *

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası