|
Konu: Seytan Müsteri Hizmetleri Kopacaksiniz :D Cuma Mayıs 16, 2008 12:33 am |
|
|
|
|
|
|
Seytan Müsteri Hizmetleri Kopacaksiniz
--------------------------------------------------------------------------------
- ego dolu gunler..seytan musteri hizmetleri ben serpil nasil yardimci olabilirim? - iyi gunler,demin biri durttu de acaba seytan bey miydi nasil ogrenebiliriz acaba? - ne yaptiniz ki? - cok afedersiniz benim baldizi s... -evet evet olabilir.
iyigünler ben murtaza nasıl yardımcı olabilirim? - kardeşim, geçen sizin arkadaşlardan biri içime girdi, nasıl çıkarırım onu şeedicektim. - öksürün lütfen. - öhö öhööö!! - çıktı mı? - yooo, hala kötü bi kişiyim ben? - o zaman klozete oturup ıkının, yine çıkmazsa bizi arayın.
- iyigünler ben murtaza nasıl yardımcı olabilirim? - kardeş, ben demin aradımdı, hani sizden bi arkadaş içime girmişti ya, ıkın dedindi, ıkındım, çıkmadıııı? - tebrikler beyefendi, siz de artık ebediyen kötü bir insansınız, lütfen cehennem giriş şifrenizi almak için hatta kalınız, sizi ahiret departmanına aktarıyorum.
- iyi günler, ben kaydımı sildirmek istiyorum servislerinizden. - neden efendim? çok muhteşem bir müslüman olduğunuz için mi? - yok canım estağfirullah... - yok yok, siz gerçekten muhteşem bir müslümansınız, inanılmaz büyüksünüz, siz bir ermişsiniz efendim... - yok canıım, teveccühünüz... - yok yook, teveccüh değil efenim, gerçek bunlar, hatta siz sahabelerden bile daha üstünsunuz! * - eh bilemiyorum belki de öyleyimdir... ama bu konudan hoşlanmıyorum.. - ah tabi tevazu kanatlarınız yerde, size yakışan da bu.. - çok sağolun ama abartıyosunuz.. - yok efendim abartmıyorum.. pardon niçin aradım demiştiniz? - hiiiç, üyelik bilgilerim doğru mu bi kontrol ediym dedim, iyi günler. - size de...
dunyanin en ate$li numarasidir..arayan istedigi sicakligi bulabilir..evlere servis icin 666 1 666
- kotu gunler nasil yardimci olamayabilirim? - alo iyi gunler benim bir maruzatim olacakti - hayir - burada bir arkadas var size pabucunuzu ters giydirmis oyle diyor - vay ****. adresi verin sagdan sagdan geliyorum*
-buyrun iblis ben -baba n'aber? -allah' im sen sabir ver, yarabbim! -nasil yola geldin hemen, iblis seni -fesuphanallah! cooot
-buyrun ben iblis nasil yoldan cikarabilirim?
-alo, iblis! bana bak lan aldigim son faturada islemedigim gunahlar bana yazilmis. ne is **ina koyiimmm. bizimkilerin borcunu odeyemedik daha birde elalemin gunahlarini bize yazmissin!
- eeee, abi, eee, pardon yani..kota' yi tutturmak icin biliyosun. bizim de kendimize gore hesap verdigimiz yerler var...kem kum...bir daha olmaz haydar abi..walla.
-heee, ole adam ol bunlari da hemen hesabima kredi ediyosun, bir iki de esantiyon yollarsin artik. adam ol.
-tamam abi
- iyi günler seytan müsteri hizmetleri mi? - evet buyrun nasil yardimci olabilirim. - ben usame bin ladin. bana seytani bagla yavrum. - ayyy patron çok sakacisin.. - ay ben ölmiyim. bizim bush'un aklina gelmis de isletelim dedi. ki ki ki...
otomatik pilot: $eytan mu$teri hizmetlerine ho$geldiniz. gunah skorunuzu ogrenmek icin 1'i, son 10 gunahinizi dinlemek icin 2'yi, yeni gunah kaydi yaptirmak icin 3'u, cinayet metotlari icin 4'u, ruh satma ve kiralama i$lemleri icin 5'i, $eytanla ortaklik paketleri icin 6'yi, operatore baglanmak icin 0'i tu$layin.
welcome to the evil call center. for english, press 9.
(mu$teri 0'i tu$lar)
- iyi gunler $eytan mu$teri hizmetleri ben arzu nasil yardimci olabilirim? + öeeaa arzu hanim ben karimi oldurecektim de.. - evet!? + en az gunahi yazdiran metot hangisi acaba onu soracaktim. - sizi cinayet metotlari bolumune bagliyorum lutfen hattan ayrilmayin. + tama.. (fonda slayer - reign in blood) - iyi gunler cinayet metotlari bolumunden hakan, nasil yardimci olabilirim? + merhaba ben karimi oldurecektim de.. az gunah yazsin istiyorum, nasil olacak? - beyfendi cinayet, ismi lazim gelmeyen'in katinda* en yuksek duzeydeki bir gunahtir. bunun azi cogu yoktur. size tavsiyem gunahini bo$ verin, agzinizin tadiyla keyifli bir cinayet i$leyin.. + nasil olacak o? - isterseniz mecidiyekoy'deki ofisimize gelin, orada daha detayli konu$alim. + tamam ne zaman geleyim. - sali gunu saat 14:30 uygun mu? + uygun. - yardimci olabilecegim ba$ka bir $ey var mi? + yok sagolun.. - iyi gunler. + iyi guner..
+ ulan ay$e, si..tim belani! - ne dedin bey? + yok bi $ey, sen cay koy.
- sizin şeytanınız müşteir hizmetleri buyurun, nasıl yardımcı olabilirim. - hanımefendi ben günaha girerken genellikle zorlanıyorum. bir huzursuzluktur bir pişmanlık hissidir gidiyor. rahatlatıcı birşeyler önerebilir misiniz? bir yol gösterseniz bana diyorum.
-iyi gunler seytan musteri hizmetleri departmani. nasıl yardımcı olabilirim? +rıdvan bey lutfen. -aktarıyorum.
- iyi geceler ben shagrath, nasil yardimci olabilirim? - ee iyi geceler. ben ayin icin bir bakire almistim yalniz bozuk cikti, ne yapmam gerekiyor? - oldurdunuz mu? - hayir soydum bekliyor oyle? - tamam, giysileri duruyorsa giydirin siz onu yarin arkadaslar gelip alsinlar. - tamam. bir sorun olmaz degil mi bugun ayini gerceklestiremedigim icin? - ben not aliyorum buraya, arkadaslar dikkate alacaktir. - tesekkurler iyi geceler.
+ iyigeceler ben banu fallen, nasıl yardım edebilirim? - merhaba banu hanım bişe sorcaktım ben.. + elbette, buyrun. - malum yarın ramazan ben oruç tutmayıp içki falan içsem...yani böle yapanlar için bi extra promosyon var mı? + malesef beyfendi. - hani mephisto bey fausta yapmıştı öle bi olay. + bu konuda yardımcı olamıcam size. - ya banu hanım yok mu hani, günah karşılığı karı kız falan? yok önceden yapılmıştı o açıdan ısrarla soruyorum. + dediğim gibi beyfendi. böyle bir uygulamamız yok. - tüy falan peki? hani şeytan tüyü? + hayır! - peki oruç tutuyorum ben yarın o zaman. + siz bilirsiniz beyfendi. - teraviye de gitcem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|