|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Konu: Geri: DÜnyanin En Mantikli 3 Sorusu Cuma Nis. 18, 2008 7:24 am |
|
|
|
|
|
|
burada her ikisi de doğru söylüyor olamaz. çünkü ikisinin yalan söylediği ortak bir gün yok
-------------------------------------------------------------------------- KADIN : yalan, erkek : doğru söylüyor kabul edelim BU OLASILIĞINI İNCELEYELİM
kadın dün yalan söylüyordum derken yalan söylüyorsa bu gün pazartesi, salı veya çarşambadan biri olmalı.
günlerden pazartesi İSE , erkek ben de dün yalan söyledim derken pazarı kastetmiştir . oysa pazar günü erkek yalan söyleyemez. BU YÜZDEN GÜNLERDEN PAZARTESİ OLMAZ.
Günlerden salıysa, erkek ben de dün yalan söyledim derken pazartesiyi kastetmiştir ki pazartesi günü de erkeğin doğru söYleme günüdür. GÜNLERDEN SALI DA OLAMAZ
Günlerden çarşambaysa , erkek “ben de” derken salıyı kastetmiştir, Salı günü de yalan söyleme şansına sahip değildir.BU gün de yattı GÜNLERDEN ÇARŞAMBA OLMAZ
-------------------------------------------------------------------------- KADIN : yalan erkek: yalan OLASILIĞINI İNCELEYELİM
Kadın dün yalan söylüyordum derken yalan söylüyorsa bu gün pazartesi, salı veya çarşambadan biri olmalıdır
kadının yalan sölediği bu 3 günden herhangi birinde erkeğin yalan söyeme şansı yoktur
bu yüzden ikisi birden yalan söyleyemez
------------------------------------------------------------------ GERİYE KALDI SON OLASILIK KADIN: Doğru ERKEK:Yalan KADININ DOĞRU SÖYLEYEBİLECEĞİ GÜNLER PERŞEMBE ,CUMA CUMARTESİ,PAZAR Bugün günlerden cumaysa ,kadın dün yalan söyledim (perşembeyi kastetmiştir ki) derken doğru söylüyorsa ki bu mümkün değildir kadın Perşembe günü doğru sölemek zorundadır.
Bugün günlerden CUMARTESİ ise kadın dün yalan söyledim derken cumayı kastetmiştir ancak Cuma ancak doğruyu söyleyebilir.
Bugün günlerden Pazar ise kadın dün yalan söyledim derken cumartesiyi kastetmiştir, fakat bu olasılıkta mümkün değildir, cumartesi günü yalan söyleme hakkı elinden alınmıştır. ======================================== ===========GERİYE kalır TEK bir SEÇENEK BU GÜN GÜNLERDEN PERŞEMBEdir!!!!!!!!
Çünkü kadın Perşembe günü dün yalan söyledim derken çarşambayı kastetmiştir Ve Çarşamba günü onun için yalan serbesttir.yani kadın dün yalan söledim derken doğruyu sölemiştir.
ERKEK İÇİN İSE PERŞEMBE GÜNÜ YALAN SÖLEME GÜNÜDÜR, “BEN DE “ derken yalan sölemiştir, zaten erkek Çarşamba günü yalan söyleyemez. __________________
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|