yapılan tarsferler hakkında neler düşünüyorsunuz...!!!
Yazar
Moderator
Konu: yapılan tarsferler hakkında neler düşünüyorsunuz...!!! C.tesi Tem. 12, 2008 7:49 am
bu sene bildiginiz gibi emreyle başlayıp burak ve guiza'yla devam eden tarsferler hakkında ne düşünüyorsunsuz..!! aziz yıldırım r.carlosu gölgede bırakaçak trasferi guiza mı? ne dersiniz.!
TheJackal
!! BüYüK-PatRon !!
Konu: Geri: yapılan tarsferler hakkında neler düşünüyorsunuz...!!! C.tesi Tem. 12, 2008 8:00 am
Valla Bence Roberto Carlosu Gölgede Bırakmaz Ama Bellide Olmaz Bakalım Sezon Bi Başlasın Hayırlısıyla
gfb&tete&gfb
Moderator
Konu: Geri: yapılan tarsferler hakkında neler düşünüyorsunuz...!!! C.tesi Tem. 12, 2008 8:23 am
bencede bu olmamalydı bu şu duruma gelmiyo guiza kötü futbolçu anlamına gelmez..!!yapılan trasferlere degilde söyleneleri yapılmamasına.. dikkat cekildi..hayırlısı olsun..!!ne diyelim oda artık fenerbahçeli bi duyum var 20 bin kişi guizayı karşılamaya gidecek..!!:D
TheJackal
!! BüYüK-PatRon !!
Konu: Geri: yapılan tarsferler hakkında neler düşünüyorsunuz...!!! C.tesi Tem. 12, 2008 8:29 am
Hayırlısı Tabi Kardeşim 20 bin kişi Gayet Güzel
gfb&tete&gfb
Moderator
Konu: Geri: yapılan tarsferler hakkında neler düşünüyorsunuz...!!! C.tesi Tem. 12, 2008 8:33 am
mükemmel..güzel ne kelime..
TheJackal
!! BüYüK-PatRon !!
Konu: Geri: yapılan tarsferler hakkında neler düşünüyorsunuz...!!! C.tesi Tem. 12, 2008 8:38 am
Aynen
RamroD_VagabonD
Moderator
Konu: Geri: yapılan tarsferler hakkında neler düşünüyorsunuz...!!! Ptsi Ağus. 18, 2008 7:16 pm
carlos gölgede kalmaması lazım onun gibi bi adam yok
yapılan tarsferler hakkında neler düşünüyorsunuz...!!!