[HİZMET] Launcher v2 < Oto Patch (Launchersız Oyuna Girmez !)
Yazar
Yeni Üye
Konu: [HİZMET] Launcher v2 < Oto Patch (Launchersız Oyuna Girmez !) Perş. Eyl. 04, 2008 6:09 am
Merhaba ! Launcherimin ilk sürümünü daha önce sizlerle sunmuştum bu sefer Versiyon 2 Olarak Daha Güvenli Ve Daha Korumalı bir şekilde yeniden tasarladım Bu Sürüm Pro ve Standart olarak 2 ye ayrılıyor Şimdi sizlere Standart sürümü anlatıcam Pro sürümünün grafiklerini daha iyi tasarlıyacağım için şimdilik onu vermek istemiyorum Bitince sonuda vericem
Kod:
Standart Sürüm için Sunucu Gereksinimleri : İşletim Sistemi : Win Xp, Win Server 2003, Vista uyumludur İnternet Hızı : En Az 1024 ama 2048 i daha çok tavsiye ederiz SQL Versiyon: SQL Server 2005 Olmak Zorundadır kullanıcıların daha rahat girmesi için SQL Server 2000 Eski ve Sorun çıkarabilir İşlemci Ve Ram : En düşük P4 3.2 işlemci 1 Gb Ram Gerektirir
Kod:
Standart Sürüm İçin Oyuncu Gereksinimleri : İşletim Sistemi : Win ME, Win Xp, Win Server 2003, Vista Uyumludur Launcheri Çalıştıracak kişi Clientin içine atması yeterlidir sonra oyuna burdan girmek zorundadır Uyanıklık yapıp Hacklemeye kalkarsa ip si Blocklanır
Sıra geldi resimlere bu resimler Yukle.net için yaptıgımınkidir her alıcı için o server a göre düzenlemeler yapılır
Lisansı !
Şimdi Biraz Hack Yapalım İlk Yaptıgımız Sürümde bi arkadaşımız bir açık buldu onu bu sürümde fazlasıyla kapadık ve SQL bilgilerini Çalmayı deneyelim Databasemin Adı Kn_Online Olarak girmiştim
Aramayı yapıyorum ama hiç bişey bulamıyorum çünkü stringlerin hepsi karışık karakterlerle kaynıyor buda ispatı isterseniz sizde deneyebilirsinzi en alta link vericem
Ve gördüğünüz gibi hiç birşey bulamadı
Şimdi Sıkça Sorulan Sorulara Geçelim
Kod:
SQL Bağlantısı Vardır Server'a Launcher ayarlarının haricinde Prosodurler Eklenecektir (Bunları İsterseniz Biz Uzakmasaüstü ile yaparız) Kullanıcıların Herhangi patch indirmesine gerek yoktur sadece Launcher ile tüm pathcleri güncelletebilirsiniz Güncelleme 2 ye ayrılıyor bir Normal birde Hack tabanlı olarak Normal Güncelleme : Güncelleme Klasöründe Olan Dosya 1 kere güncellenir (Örn:Fire Drake Skin) Hack Tabanlı Güncelleme : Launcherda Her giriş e basıldıgında Güncellenir ve oyunun içinde olana kadar (ÖRN:Maradonda Doğmak gibi) Launcher kapanmaz Launcher Açıkken TBL Dosyaları değiştirilemez veya silinemez Patchleri Yüklemeden Oyuna Girmez Launcher'a Farklı ID şifre yazıp Oyuna girdiğindeki ID si Farklı ise Hile Kabul eder bunu aşırı tekrarlarsa ip si blocklanır (1 Hafta Süre ile)
Bunun Fiyatı 100 YTL'dir Yeni Çıkıcak Olan Pro Mod ise Serverının Güvenliğine Çok dikkat Eden Server Sahipleri içindir onda Sunuyada bir Program ekleniyor onu Başka Zaman Ayrıntılı anlatırım onun fiyatıda 300 YTL'dir Fiyat Pahalı Diyen Arkadaşlara Deneme sürümü çıkarıcam 3 günlük onuda burda yayınlarım YORUMLARINIZI BEKLİYORUM ARKADAŞLAR