|
Konu: sagopa kajmer full şarkı sözleri 5 Perş. Nis. 03, 2008 3:18 pm |
|
|
|
|
|
|
''C'' HARFİ İLE BAŞLAYAN ŞARKILAR ______________________ Can Havli -sago-
farkımı farkedene farkını öde,farz. bu benim içimin dışa vuruşu,karamsar tarz arz talep meselesi çektiğim bu rapin ceremesi al kalemi yaz denemesi bedava sıkıntı çivi gibi beynime çakılır herkes bir baŞkasını kendinden daha fazla tanır ben beni bildim adımı çağır!....(SAGOOOoooo) mikrofonu aç!...ya içimi okşa yada yol başsaç!... cephende mızrak yoksa sopanı al kaç!... edebini bozana 1 şarkım 100 kırbaç. hadi kaç , kovalarım , rap saklambaç kız kaçıranı ateşe werdim , kız kaç!... etrafın sarıldı kıskaç.alışmamış dilde durmaz punch!... herkestir kıkanç.kimisine yüzüm sıcak,kalbim soğuk donuk. bugün saat kaç gibi girdi en son konuk. bildiğim mc'lerin tek emeli bir koltuk. eğer savaşmak istiyorsan Bağdat'a git moruk!'...
NAKARAT: can havliyle kaçıştım , acımı dindirmem gerekir bana getir ilacımı , kader sancı bana yabancı kırıcı sonların var - iyi başlangıcı yaptın!...
-KOLO-
ya Rabbim , bu kadarına da pess ay kalbim sıkışıyor girişirim kess rap muallim dedi oku çocuk olmada pess sen sesini kes keserim ben nefess
çok fark var ben sen o rap farkı var sen ben o güç farkı vaR sen K.O isim farkı var ben Kolo
go Kolo go!liriklerin 3'lü salto 1 combo arkasında çaldı bando rapçi yaptı kanto bu sapkınlık anları izlediğim en kötü son tango yesin seni Nuri Alço ol bir Donny Darko
al aşını sarmala vur kendini yola bekleyerek gelmez güven insana istemediğin yere çeksene bir perde dönüyorum kendime şükür hür irade
doldur saki içeyim bari,arkadaşım Nur Yoldaş sanki teyyareyle gezer seyyare bu kız dahi,rapim baki senin tali , hüzün mani söz kallavi , sesin mimli benim demli , içim kinli , kim bilir ki?
parçalarına ayırsam seni dönersin hemen moleküle aragazı verse birileri gelirsin katakulliye selamdır anca boynumun borcu beni dinler her devriye tanıdığım her erkek kesilir nedense jönprömie
__________________________________________________________ Cümle Mühendisi VERSE 1
REHAVET ÇÖKER OMUZLARIMIN ÜZERİ DOLU YOK YOLU KAÇIŞIN SONU MEÇHUL KİM? BEN!... PUSULARI KURAN BAŞARISIZ İT SEN!... BEAT SAVAŞINDA KOMUTAN SAGO YEN EGOLARINI İSİMSİZ BİLMİŞ. YERDEN GÖĞE KADAR HAKLI BU AŞMIŞ. ZATEN BIKMIŞ VE SIKILMIŞIM İÇTEN ASLEN OKUDUĞUM ZIRVALAR HEP DEN DEN '' 'YENİDEN BAŞA DÖN.YENİ GÜN ESKİ SEN. KONU AÇ,YAZ DUR,KARALA,YUHALA HAYBEDEN. SESLEN AHALİNE,YALANLARLA KEKLEN. BİR DELİNİN LAFLARIYLA BEYNİNDEN HACKLEN. KES LEN !..KAÇINIZ SAGO'NUN DOSTU-TANIŞI? HİLEN BULAŞICI ,PALAVRAN KOMİK AŞIRI. HALEN NEYİN SAVAŞINDA ŞEHİT VERİRSİN? RUHEN YARALI ADAMA MI İŞKENCEN? RESMEN ÖVGÜ BUDALASISIN MASKARA. İĞNEN ANCA SANA BATAR İÇİN KAPKARA. DEMLEN,OL,DOL BARDAĞINA CİDDEN. BENDEN 2 DÖRTLÜK DUYDUĞUNDA DERTLEN !..
NAKARAT
BEN CÜMLE MÜHENDİSİ , SEN KAÇAK AVCI O,BENCİLİYETE YENİK DÜŞMÜŞ ISRARKEŞ. BİZ BU YOLDA REHBER SİZ PEŞİMDEN TAKİP, ONLAR PUSUDA SİNEK GAYRETKEŞ.
5 PARA ETMEZ,İNCİLERİN DÖKSEN BEŞ ***** BABALARIN HEPSİ KALLEŞ. ZARLARIM ŞEŞ-BEŞ,ÇEKME BANA PEŞKEŞ. EŞ SÖZÜMÜN ANLAMINI,DEŞ KULAĞINI!...
VERSE2
BO BO BOMM!!!... TANIMADIKLARIM NEDEN HAİN ? DOM DOM KURŞUNU SAVURACAK KADAR KİN. TİNİMİNİ HANIMLAR MI RAPÇİ? KOP-KOP RHYME LARIN KOPYA FROM ZENCİ !.... BANLAN !... BENİM YERİN GARANTİSİ VAR LAN !... DERMAN KALMAYANA DEK ÇABALA KAPTAN. OTLAN !... GEÇİN ÜZERİMDEN YE BU KAPTAN. POFPOFLADIĞINIZ RAPLER BANA GÖRE BOKTAN. AZMAN AZMASIN ÇOK KORKTUM AMAN HA SALLAN!... DEPARIMIN HIZI TOZU KALDIR !.... KAFKÜF İÇİNE ÇEK TOZUMU VE ÖKSÜR !... KAFKEF,YUM GÖZÜ VUR SÖZÜ !... SANSÜÜÜÜRRRR!!!!!!!! YEAAHHH TERCÜMANIM HANİ? LUDACRİS'DEN ÇAL-ÇIRP ORJİNALİN HANİ? BACK VOKALE SAKLANMA ÖNE GEL HADİ!... KAN KARDEŞİN BONİBON 1 PANZERİN HANİ? CE ve ZA,BARIŞ ADINA SAHNEYE ÇIKSIN KE ve ZA,PEACE GEVELEYİP DİSS ÇAKSIN. BO ve RA,KENDİNİ FASÜLYEDEN SANSIN. SAHTOKÂRIN DİSS TELLERİ ELLERİMDE KALSIN ___________________________________________________________ Çaçoran RAP 1 Basiretsiz neferlere fener tut ki aydınlansın Kalbim ta derinlerde kaburgalarımda sıkışsın. Gerilim hattında bir hattat Allah adını yazsın. Şevkat muhtaçlarına hilkat pırlantası hiçtir. Dünya gezengenler arasında tek piçtir. Çaçaron benim sessiz kalma hakkına sahipsin. Yakın takipsin. Benim romantizmalarım azdı ,lakin sen felçsin. Fiyasko çıktı alafranga metodlar,cana kıydı despotlar. Kalaşnikof çocuk elinde. Namusu iki paralık zavallının namusu belinde. Reyting kaygılarınız algılarınızı düzmekte !... Hiçbiriniz yeteri kadar fedakar olamadınız kardeşim. Kafadar olmak dostluğun yalan adı. Talan ruhumdan kalan yegane hatıram ''anı''. Feragatim kesin ''-Hakimim Sagoyu tanı!...'Tanıdığım en büyük sürtük kaderdir böyle biline. Tecavüz kurbanları için milyon penis kesile. Artık belli mesajlarım yok yeni nesile. Unsurlarıma sansür koyun, ''destur!...'' deyin nafile. Korkularınla yüzleş derhal,vakit nakit umut. Feci suistimal kazaların bir ihmal. Bir ihtimal mi var ? İstikbalin kör topal. Sizler kural tanımadınız,eylemleriniz ihlal. Haydi Sago'nun dudaklarından bal çal!... Güzergahını şaşırmış alem,bildiğim en büyük emeliniz anal. Orda kal!... Önüme koydugunuz yemeklerin tadı yal. Yaşayabilmek kurduğum en büyük hayal.
[Nakarat] Felek çemberinden geç,irtihal kapını çalsın,es geç. Edebi ebediyete intikal edin. Çaçaron konuşur,sen yalnızca şık şeç.
RAP 2 Yunus sürmenaj oldu ahali. Rap uğrunda akıtılan her ter damlam helali. Faraza, itiraflar huzur evi yakani. Benim rap kilodan düşmeyecek lan sana kajmeran yemini. Kajmeran hizadadır,rap tetik şakaktadır. Evliya-ı Rap ataktadır,ayıp en geniş yataktadır. Toplumum bataktadır.bazı kalpler kaltaklardadır.iyi belle ve kastır!... ___________________________________________________________
|
|
|
|
|
|
|
|
Konu: Geri: sagopa kajmer full şarkı sözleri 5 C.tesi Nis. 05, 2008 5:25 pm |
|
|
|