|
Konu: Polis Telsiz Anonsları 2 Salı Nis. 08, 2008 4:06 am |
|
|
|
|
|
|
4512: "Merkez! Alet kontrol" Merkez: "Elinizdeki alet degil, cihaz". 4512: "Aletin cihaz oldugu anlasıldı merkez". .................................................. ..............................................
Söför: "Müdürüm, araç intikal etsin mi?" Müdür: "Etsin, ama içinde söförü de olsun". .................................................. ..............................................
Merkez: "Camide son durum nedir?" 5436: "Cenazeler mezarlıga seyir halindeler". .................................................. ..............................................
4536: "Merkez, orta kilolu, kara renkli, boynuzlu bir tosun kaybolmus" Merkez: "Anlasıldı. Istasyonlar not alın. Kaybolan tosun eskali veriyorum". .................................................. ....................................
3370: "Bir minibüs at arabasına çarpmıs, at vefat etmis". Merkez: "Basın sag olsun evladım. .................................................. .............................
5690: "Burada çekilmesi gereken bir araç var". 5491: "Efendim, ben sahilden intikal ediyorum". Merkez: "91, sen bulundugun yerde kal, 31 çeksin". .................................................. ...........................................
7553:"Kaçan aracı takip halindeyiz". Merkez: "Anlasıldı. Mevkiiniz?" 7553:"Kaybolduk Merkez!..." .................................................. .........................................
Merkez:"Mevkiiniz?" 4566:"Cumhuriyet caddesi". Merkez:"Tam mevkiiniz?" 4566:"Arabadayız Merkez". .................................................. ......................
5452: "Bahse konu aracı aldık, inceliyoruz, tamam" Merkez: "Araç alkollü mü?" 5452: "Olumsuz efendim, araç dizelmis". .................................................. ................................
4512: "Merkez, hırsız kaçıyor!" Merkez: "Anlasıldı, nereden nereye kaçıyor?" 4512: "Suraya dogru kaçıyor". Merkez: "Biri 4512'den telsizi alsın, adam gibi tarif etsin". .................................................. ................................
3345: "Yonca Evcimik konserindeki son durum nedir?" 6220: "Henüz Abone'yi söylemedi amirim". .................................................. .............................................
5433: "Caddede süpheli bir paket var." Merkez: "Anlasıldı, çevre güvenligini alın, pakete dokunmayın. Uzman ekip seyir halinde <3 dakika sonra> 5433: "Uzman ekibe gerek yok. Paket bos". Merkez: "Nereden anladınız? 'Çevre güvenligini alın' demistik". 5433: "Üzerinden kamyon geçti efendim". .................................................. .....................................
Merkez: "Iskeledeki aracın belgelerini alın". 5426: "Araç feribota binmekte..." Merkez: "Belgeleri muhakkak alın". 5426: "Dogrudur Merkez, ben de feribota biniyorum". 5426: (5 dakika sonra) "Aracın belgelerini aldım". Merkez: "Derhal merkez karakoluna intikal edin". 5426: "Olumsuz Merkez. Feribot hareket etti. Ben karsıya geçiyorum. 17:00 feribotu ile dönerim".
|
|
|
|
|
|
|
|
|