|
Konu: Msn Nickler 16 Salı Nis. 15, 2008 10:30 pm |
|
|
|
|
|
|
* Yeni bir aşka başlıyorum sanmıştım galiba çok yanılmışım. Bu aşkın sonuda ayrılık olacak,ve yaşadıklarım geride kalacak. Geriye acı ve güzel hatıralar kalsa bile,onları hatırlamak ayrılık kadar acı olmayacak.. * Sevgililer öpüşürken neden gözlerini kapatırlar bilir misin? Çünkü gözleriyle değil de kalpleriyle görmek isterler... Yani hissetmek isterler. Ben de seni ruhumun derinliklerinde hissediyorum sevgilim çünkü seni çok seviyorum. * BENDE HASRET, HASRETTE SEN BILDIM SENDE, BENSIZ BEN VAR DEPREM YIKMAZ, YAKMAZ ATES ASK OLAYIM, ASKIN KADAR * BIR DELI ASIK OLMUSUM NE GUNUM NE GECEM BELLI BIR DELI HASRETE VURULMUSUM NE DUNUM NE YARINIM BELLI GIDIYORSUN DIYORUM SUREKLI BENDE ASK SAHI SEVGILIM SEN GELDIN MI KI? * damdan duser gibi hayatima girdin, beni deli divane ettin, sucum neydi ki, beni kendine bu kadar asik ettin * damlalar olup dudaklarima aksan,dalgalar olup gönlüme carpsan,atesh olup kalbimi yaksanda,bilki;dudaklarimdaki damla,gönlümdeki damlalar o ateshi asla söndüremez... * Güllerin Hepsi Güzeldir Ama Senin Kadar Degil, Seni Herkes Sever Ama benim Kadar Degil * Eger sen bana gozlerinle degilde kalbinle bakmis olsaydin seni ne kadar sevdigimi cok iyi anlardin. * Seninle bir bütünüm sensiz hayat durgun, Sensiz şarkılar boş yaşamak anlamsız, Mutluluk seninle güzel yanlız seninle doyumsuz, Sen varsan eğer hayat yaşamaya değer. * hissedince sana vuruldugumu baharda kus olup uçasim gelir,bakinca o güzel gözlerine hasreti bir anda silesim gelir ama ne çare birtanem ne çare ne kus olup uçabilirim nede hasreti silebilirim ama inan bana birtanem inan seni bir ömür boyu Sevebilirim... * hadi beni öldür beni unut hadi beni göm yanlızlıga ama beni bırakma * Gozlerinin Daldigi Yerde Ben Varim,Cunku O An Ben Seni Dusunuyorum... Seni cok Seviyorum Bebisim * Bütün mevsimleri bir günde, bütün yılları bir mevsimde yaşamaya razıyım seninle... Bir tutam sevinç, bir tutam umut ve bir tutam mutluluk gönderiyorum sana. * Hep kalanlara gidenleri kattım! Bir gün yerine geçemediler. O kalanlara gidenleri kattım yine bir tane sen edemediler. Zor geldi ayrılık alışamadım. * SEN GELIPTE PISMANIM DESEN BANA CEZA VER RAZIYIM CEZAMA DESEN SANA TEK BIR CEZA VERIRDIM SENINDE BENIM GIBI SEVMENI ISTERDIM * demedim mi bu hasret bitirir seni.ay dolanir gider,yalniz kalirsin.hergün yeni bastan dagilir,ufalirsin.demedim mi yüregim böyle sevme diye! * diyorsun bana yaren sis yasa . yasarmi bu beden ruhu olmasa..¿
|
|
|
|
|
|
|